VÅR BUTIK

Vår affärsidé gällande vår butik/serviceverkstad är att ge våra kunder tillgång till våra produkter närhelst behov finns och vi har möjlighet.
Vi har inte ett heltäckande varulager men däremot kan vi leverera det vi inte har inne dagen efter och ibland även samma dag.
Vi är återförsäljare för främst Hydroscand, Clemondo och KCRacing. Vi samarbetar även med Swedol, Ahlsell, Laitis och Autoexperten, vilket betyder att vi kan leverera allt som finns i deras sortiment!
Sortimentet består i största grad av fordonsprodukter, oljor och verktyg men vi har också en hel del produkter för din fritid. Det innebär allt från alla kemtekniska produkter till reservdelar, bilvårdsmedel  och presentartiklar.
Vi har alltid inne ett lager av glödlampor, tändstift, oljor od. Dessutom har vi alltid hemma ett stort utbud av Hydroscands sortiment av handskar samt slang och kopplingar.
I butiken har vi även slangverkstad där vi tillverkar slangar enligt kundens önskemål

Som sagt, behöver du något, kika in till oss så ska ska vi se hur vi kan stå till tjänst!

VÄLKOMNA!

VÅRA ÖPPETTIDER

Öppettiderna varierar men vi träffas säkrast på vardagar mellan 07.00 - 15.30. Vi tar inte kortbetalning, men däremot har vi swish. Vill du besöka oss någon annan tid så är det inget problem, någon av oss är oftast i närheten. Ring, så kommer vi!